Yandex Metrica

Aşıyı ve PCR testini reddeden Yıldız Tilbe'nin konseri iptal edildi

Aşıyı ve PCR testini reddeden Yıldız Tilbe'nin konseri iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde PCR zorunluluğunun ardından açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum." demiş, açıklamalarıyla tepki çekmişti. Tilbe'nin Kıbrıs'ta vereceği konser iptal edildi.

Magazin

23.01.2024, 17:55

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 6 Eylül'den itibaren sinema, konser ve etkinliklere katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırması zorunlu hale getirilmişti. 55 yaşındaki Yıldız Tilbe, kararın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla koronavirüs aşısı ve testine karşı olduğunu dile getirmişti.

Ünlü şarkıcı paylaşımında, "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum. Allah'ın dediği olur. İsteyen aşı olur istemeyen olmaz bu insanın tercih hakkıdır. Ben kendi konserime giderken PCR testi olacağım, olmam ki. PCR da aşı da olmayacağım, çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım?" ifadelerini kullanmıştı.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

"Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Yıldız Tilbe'nin 18 Eylül'de gerçekleştireceği Kıbrıs konseri iptal edildi. Tilbe'nin aşıya ve PCR testine karşı yaptığı paylaşımlar sosyal medyada da büyük tepki toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading