Yandex Metrica

Sitede Ara

"Asgari ücret" açıklamasıyla milyonların tepkisini çekmişti! Selen Görgüzel'den özür açıklaması

"Asgari ücret" açıklamasıyla milyonların tepkisini çekmişti! Selen Görgüzel'den özür açıklaması

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" sözleriyle büyük tepki çekmişti. Görgüzel, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak özür diledi.

Magazin

23.01.2024, 20:13

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Selen Görgüzel, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını söyleyerek eleştirilerin hedefi olan Görgüzel, geçtiğimiz günlerde asgari ücretle ilgili sözleriyle yine tepki çekmişti. Ünlü oyuncu, bir paylaşım yaparak özür diledi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ERKEKSİ DUYGULARI RENCİDE OLUR"

Selen Görgüzel, önceki gün muhabirlerin kendisine yönelttiği "Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?" sorusuna "Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götürmek isteyecektir ama yapamazsa gururu kırılır. Kendiliğinden bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine" diye yanıt verdi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Tepkilerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Görgüzel, şu ifadeleri kullandı:

Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizi rencide etmek amaçlı değil, aksine hayat şartlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi.

Bizlerin icra ettiği meslek gereği yapmamız gereken harcamalar, yatırımlar, bulunmamız gereken ortamlar için belli kazanç grubu insanlar bile zorlanırken benim mücadelem için de o şartlarda yanımda olacak kişi üzülebilir, kendini kötü hissedebilir demek istemiştim. Takdir sizin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading