Yandex Metrica

Arto'dan Murat Boz'la ilgili olay yaratacak 'çift cinsiyet' iddiası! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi 'Cinsiyetsiz olabilir'

Arto'dan Murat Boz'la ilgili olay yaratacak 'çift cinsiyet' iddiası! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi 'Cinsiyetsiz olabilir'

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunduğu Söylemezsem Olmaz programında tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Arto'nun şarkıcı Murat Boz'un özel hayatıyla ilgili söyledikleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Magazin

25.04.2024, 09:24

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programı her sabah Beyaz TV'de ekrana geliyor. Programda "Murat Boz'a sosyal medyada bebek teklifi yapan ünlü şarkıcı kim?" konusu tartışıldı. Ünlü şarkıcının özel hayatıyla ilgili yorumlarda Arto'dan skandal bir açıklama geldi.

Arto, programın diğer sunucular Seren Serengil ve Bircan Bali'ye "Murat Boz'un sağlıklı bir erkek olduğunu düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Arto, "Epeydir yanında kimse yok. Bana çok garip geliyor açıklayamayacağım şekilde enteresan geliyor." ifadelerini kullandı. 

Seren Serengil'in, "Çift cinsiyetli mi diyorsun?" demesi şaşkınlık yarattı. Arto'nun "Cinsiyetsiz bile olabilir" demesi üzerine Bircan Bali, Arto'ya dönerek "Sen saçmaladın biraz" diyerek konuyu kapattı.

Programda yaşanan diyalogların ardından Murat Boz'un hayranları harekete geçti. Şarkıcının hayranları programı şikayet ederek Murat Boz'dan özür dilemelerini istediler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading