Yandex Metrica

Armağan Çağlayan sitem etmişti! Ayta Sözeri sessizliğini bozdu! Şaşırtan sözler

Armağan Çağlayan sitem etmişti! Ayta Sözeri sessizliğini bozdu! Şaşırtan sözler

Kanser tedavisi gören Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye tepki göstermişti. Çağlayan'ın sözlerine yanıt veren Sözeri, "Kendimi affettirene kadar her saat başı arayacağım" dedi.

Magazin

23.01.2024, 20:14

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalanmıştı. Tedavi görmeye başlayan Çağlayan, doktor uyarısıyla YouTube yayınlarına veda etmişti. Sevenlerinden yoğun ilgi gören ünlü yapımcı, hastalığı sürecinde kendisini aramayan Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'ye sitem etti. Çağlayan'ın o sözlerine Sözeri'den yanıt geldi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"KENDİMİ AFFETTİRENE KADAR ARAYACAĞIM"

Ayta Sözeri, bir mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet etti. Armağan Çağlayan'ın sözlerinin sorulması üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Armağan'ın paylaşımını bir arkadaşım attı. Ben böyle şeylere nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Ömrü boyunca sevdiklerini kaybetmiş bir insan olarak sevdiği herhangi bir şeyi kaybetmek istemeyen biriyim. Armağan Çağlayan hasta değil diye düşünmek istiyorum. Aradığım zaman da ne söylemen gerektiğini bilmiyorum.

O yüzden de aramadım. Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Yani ben bu kadar değerli miymişim onun için. Bundan sonra her saat başı kendimi affettirene kadar arayacağım"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading