Yandex Metrica

Arif Verimli ve Müge Anlı küs mü? Programdan aniden ayrılmıştı, gerçekleri anlattı 'Benim için kıymeti yok'

Arif Verimli ve Müge Anlı küs mü? Programdan aniden ayrılmıştı, gerçekleri anlattı 'Benim için kıymeti yok'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun yıllar psikolojik danışmanlık yapan Arif Verimli, konuk olduğu programda ünlü sunucu hakkında zehir zemberek konuştu. Müge Anlı'ya kırgın olduğunu söyleyen Verimli, 'Beni sevseydi böyle yapmazdı' dedi.

Magazin

27.03.2024, 21:31

Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında psikolojik danışman olarak görev yaptı. Verimli, bir süre önce programdan ani bir kararla ayrılmış ve "Kimseye kırgın değilim" demişti. 

Yasemin Özçelik'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olan ünlü psikiyatrist, Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığı hakkında ilk kez konuştu. Verimli'nin Müge Anlı'ya sitemli sözleri dikkat çekti.

"MÜGE'YE KIRGINIM"

"Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım." diyen Verimli, açıklamasının devamında "Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Ve Müge'nin de bu hareketi destekleyen, arka çıkan hareketine bozuldum. Çıktım, gittim. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, hiç dinlemedi." diye konuştu.

"PROGRAMI İYİ YÖNETEMİYOR"

Müge Anlı'ya mı Şevki Sözen'e mi daha kırgın olduğu yönündeki soruya Verimli, "Artık ikisinin de hiç kıymeti yok benim için. Müge Anlı'nın programı iyi yönetemediği kanaatindeyim. O olaydan sonra hiç karşı karşıya gelmedik, mesajlaştık sadece. Müge Anlı beni sevseydi böyle yapmazdı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading