Yandex Metrica

Arda Kural 'Yıldızlara Bak' filmiyle yeniden setlere döndü! Sevenlerinden bakın ne istedi

Arda Kural 'Yıldızlara Bak' filmiyle yeniden setlere döndü! Sevenlerinden bakın ne istedi

Emret Komutanım dizisiyle yıldızı parlayan, o dönem 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle ekrana bir süre ara vermişti. Zor günleri atlatan oyuncu, 'Yıldızlara Bak' filmiyle setlere geri dönüyor.

Magazin

20.02.2024, 22:50

Bir dönemin en popüler oyuncularından olan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle bir süredir ekranlardan uzaktı. Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler yaşayan oyuncu, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Sevilen oyuncudan güzel haber geldi. Kural, Altan Erkekli'nin de kadrosuna yer aldığı "Yıldızlara Bak" filminin başrolünü üstleniyor. 

Doruk Tüzel'in yöneteceği dram türündeki filmin çekimlerine başlandı. Kural'ın hayatından kesitlerin de olacağı film sonbaharda seyirci ile buluşacak.

"İÇSEL YOLCULUĞUMUZUN DIŞA VURUMU"

Filmle ilgili konuşan oyuncu, "Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Setleri özlediğini ifade eden Kural, Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading