Yandex Metrica

Arda Kural Leonardo DiCaprio'ya meydan okudu! Eski haline geri döndü: Yeniden

Arda Kural Leonardo DiCaprio'ya meydan okudu! Eski haline geri döndü: Yeniden

Bir dönem psikolojik sıkıntıları nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, eski günlerine geri döndü. Oyuncu, sosyal medya hesabındaki son paylaşımıyla hayranlarını sevindirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:51

2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü'dizisinde çıkış yakalayan, 2005-2008 yılları arasında Emret Komutanım'da rol alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sıkıntıları nedeniyle zor günler yaşamıştı. 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakaplı oyuncu, ekranlardan uzak kalmış ve psikoz teşhisi konmuştu. Kural, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

"ARTIK GERİ DÖNÜYORUM"

Zor günleri geride bırakan 41 yaşındaki Kural, geçtiğimiz haftalarda 'Dilber Ay' filminin galasına katılmış ve basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Oyuncu, "Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum" diyerek güzel haberi vermişti.

"EFSANE GERİ DÖNDÜ"

Sevilen oyuncunun Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf gündem oldu. 2 ayda 14 kilo veren oyuncu, saçlarını ve imajını değiştirdi. Kural'ın son hali sevenlerini mutlu etti. Oyuncunun son paylaşımına "Efsane geri döndü", "Seni böyle görmek ne güzel", "Çok iyi gördük seni" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Arda Kural'ın son hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading