Yandex Metrica

Aras Bulut İynemli'den flaş karar! Kimse bu kadarını beklemiyordu! Atatürk dizisinden sonra...

Aras Bulut İynemli'den flaş karar! Kimse bu kadarını beklemiyordu! Atatürk dizisinden sonra...

Disney Plus'ın Cumhuriyetin 100. yılı için hazırladığı Atatürk dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli, çok önemli bir karar aldı. Oyuncu, bir yıl süreyle hiçbir projede yer almayacak.

Magazin

23.01.2024, 20:08

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle adını duyuran, daha sonra İçerde, Çukur, 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlardaki performansıyla beğeni toplayan Aras Bulut İynemli, son olarak Disney Plus'ın Cumhuriyetin 100. yılı için hazırladığı Atatürk dizisinde rol aldı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BİR YIL BOYUNCA DİZİ YAPMAYACAK

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturduğu 6 bölümlük dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Dizi, Atatürk'ün çocukluk yıllarından milli mücadeleye kadar olan hikayesini anlatıyor. Dizi merakla beklenirken, Atatürk'e hayat veren Aras Bulut İynemli'den flaş bir karar geldi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre İynemli, çok önemli bir rolü canlandırmanın sorumluluğu nedeniyle bir yıl boyunca başka bir dizi projesinde yer almayacak. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

PSİKOLOJİK DESTEK ALDI

Atatürk dizisi için titiz bir çalışma yürüten ve kampa giren İynemli, aylarca duruş, ata binme, konuima gibi konularda özel ders aldı. Ayrıca oyuncuya çekimler sırasında yaşam koçu ve psikolojik danışman eşlik etti. İynemli'nin Atatürk rolü için aylarca psikolojik destek aldığı da öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading