Yandex Metrica

Aras Bulut İynemli Atatürk oluyor: Benim için büyük gurur

Aras Bulut İynemli Atatürk oluyor: Benim için büyük gurur

Aras Bulut İynemli, bir sinema filminde Atatürk'ü canlandıracağı iddialarını doğruladı. Oyuncu, "Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur." dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:11

Aras Bulut İynemli, reklam yüzü olduğu markanın Ortaköy'deki basın lansmanında yer aldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, bir sinema filminde Atatürk'e hayat vereceğini doğruladı.

Projeyle ilgili açıklama yapan oyuncu, "Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur." dedi. 

PROJE GİZLİLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

Aras Bulut İynemli, "Rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna "Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum." yanıtını verdi.

2 yıldır gizlilikle yürütülen filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturacak ve yapımcılığı Lanistar Medya üstlenecek.

Atatürk'ü daha önce Alican Yücesoy, Rutkay Aziz,Yetkin Dikinciler, Serdar Orçin, Halit Ergenç, Sinan Tuzcu ve İlker Kızmaz gibi oyuncular canlandırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading