Yandex Metrica

Sitede Ara

Anneannesinin milyonluk ihaneti gündem olmuştu! Fulya Zenginer dava açıyor

Anneannesinin milyonluk ihaneti gündem olmuştu! Fulya Zenginer dava açıyor

Anneannesi tarafından dolandırılan oyuncu Fulya Zenginer, olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Oyuncu, anneannesi ve onun kardeşlerine dava açacağını bildirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Küçük Kadınlar dizisiyle büyük çıkış yakalayan Fulya Zenginer, geçtiğimiz günlerde anneannesi ve onun erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığı haberleriyle gündeme geldi. Akrabalarının ihanetiyle büyük üzüntü yaşayan oyuncunun anneannesine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

"ÇOK YARALAYICI BİR KONU"

Hürriyet'e konuşan Fulya Zenginer, çıkan haberleri doğruladı. Zenginer, "Bunun hakkında sadece bir defa konuşacağım. Hamileyim ve bu gerçekten yaralayıcı bir konu. Anneannem bizden arsanın satışı için erkek kardeşine vekalet vermemizi istedi. Sonra da satamadık dedikleri arsayı satıp bölüşmüşler." ifadelerini kullandı.

Oyuncu, "Hamile olduğum için yıpranmamam adına ablamla konuyu kapatacaktık ancak ben hakkımı yedirirken çocuğuma hakkını yedirmemeyi öğretemem. Avukatımla nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine karar veriyoruz. Kendisini adalete havale edeceğiz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading