Yandex Metrica

'Anılmaya bile değmezler' demişti... İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü: Kimin vefasız olduğunu anladım

'Anılmaya bile değmezler' demişti... İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü: Kimin vefasız olduğunu anladım

İbrahim Tatlıses önceki akşam arkadaşı Sait Helvacı ile bir araya geldi. Tatlıses, 'Artık kimin vefasız olduğunu çok iyi anladım' dedi.

Magazin

22.02.2024, 03:44

İbrahim Tatlıses, 2011 yılında arabasında saldırıya uğramasının ardından uzun bir tedavi süreci geçirdi. Sağlığına kavuştuktan sonra sahnelere geri dönen Tatlıses, önceki akşam yakın arkadaşı Sait Helvacı ile bir araya geldi. Helvacı, ünlü türkücüye çiğköfte yaptı.

"KİMİN VEFASIZ OLDUĞUNU ANLADIM"

Uzun zaman sonra bir araya gelen ikili, sabaha kadar sohbet edip eski günleri andı. Ünlü türkücü, sitem dolu açıklamalar yaptı.

Tatlıses, "Artık kimin vefasız olduğunu çok iyi anladım. Halkımızın bana layık gördüğü imparator lakabına layık olmaya çalışıyorum. Her geçen gün sağlığım daha iyiye gidiyor. Konserlerim devam edecek." ifadelerini kullandı.

"ALLAH NANKÖR ETMESİN"

Gülçin Karakaya ile yollarını ayıran İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda Twitter'da "Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!" şeklinde sitem dolu paylaşımda bulunmuştu. O sözlerin eski sevgilisi Gülçin Karakaya'ya olduğu iddia edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading