Yandex Metrica

Alparslan dizisi Aysu Hatun kim? Ayşe Hatun'u oynayan Cansu Tuman kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Alparslan dizisi Aysu Hatun kim? Ayşe Hatun'u oynayan Cansu Tuman kimdir, nereli ve kaç yaşında?

TRT1’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı dizinin kadrosuna Cansu Tuman dahil oldu. Güzel oyuncu dizide Aysu Hatun karakterine hayat veriyor. Seyircileri ise Alparslan dizisi Aysu Hatun kim? Ayşe Hatun'u oynayan Cansu Tuman kimdir, nereli ve kaç yaşında? gibi sorulara yanıt arıyor.

Magazin

07.04.2024, 22:53

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Diziye yeni katılna oyuncular izleyicide heyecan oluşturmaya devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümde Aysu Hatun, Afşin Alp’in (Emre Bulut) partneri olarak bu akşamdan itibaren seyirci karşısına çıkacak. Ayşe Hatun rolünü güzel oyuncu Cansu Tuman canlandıracak. Peki, Alparslan dizisi Aysu Hatun kim? Ayşe Hatun'u oynayan Cansu Tuman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Cüneyt Uzunlar ise El Bruni rolüyle Alpaslan dizisine konuk oyuncu olacak.

CANSU TUMAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Cansu Tuman, Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuğa başlamadan önce Moleküler Biyolog olarak çalışan Tuman, kameralar karşısına ilk olarak 2015 yılında Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk gibi dizlerde aldığı küçük rollerle geçmiştir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakterine benzemesiyle ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Cansu Tuman, şimdilerde, Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Öğretmen dizisinde Merve karakterine hayat vermektedir. Cansu Tuman, 1.68 metre boyunda ve 52 kilodur.

Cansu Tuman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Öğretmen (Merve) (TV Dizisi)

2019 – Gerçek Olamaz (Sinema Filmi)

2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Arzu'nun Gençliği) (TV Dizisi)

2015 – Kiralık Aşk (TV Dizisi)

2015 – Arka Sokaklar (TV Dizisi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading