Yandex Metrica

Sitede Ara

Alişan'ın eşi Buse Varol'dan çok konuşulacak gönderme! Kısa süre sonra sildi

Alişan'ın eşi Buse Varol'dan çok konuşulacak gönderme! Kısa süre sonra sildi

2018 yılında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol, son günlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmüyor. Çift, geçtiğimiz gün oğulları Burak'ın doğum günü için parti düzenledi. Varol'un oğlunun fotoğrafını paylaştığı gönderiye yazdığı imalı not dikkat çekti.

Magazin

03.03.2024, 01:23

Ünlü şarkıcı Alişan ve 2018 yılında dünyaevine girdiği Buse Varol'un bir süredir boşanacağı iddia ediliyordu. Çift sık sık bu iddiaları yalanladı ancak ikilinin kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması bu iddiaları güçlendirdi.

"BAŞKA BİR ŞEYE İHTİYACIM YOK"

Alişan-Buse çifti dün oğulları Burak'ın doğum günü için bir parti düzenledi. İkili birlikte verdikleri pozları sosyal medyada paylaştı. Ancak akşam saatlerinde Buse Varol'dan imalı bir paylaşım geldi. Instagram hesabında oğlunun fotoğrafını paylaşan Varol, şu notu yazdı:

"Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum."

KISA SÜRE İÇİNDE SİLDİ

Paylaşımında "Kardeşin ve sen oldukça başka hiçbir şeye ihtiyacım yok" diyen Buse Varol, yazdığı imalı notu kısa sürede düzeltti. Varol, şu ifadeleri kullandı:

"Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olun. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading