Yandex Metrica

Alişan ve İzzet Yıldızhan arasında büyük gerilim! Kardeşinin yasını tutarken dost kazığı yemiş 'Paramı verin diye tutturdu'

Alişan ve İzzet Yıldızhan arasında büyük gerilim! Kardeşinin yasını tutarken dost kazığı yemiş 'Paramı verin diye tutturdu'

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, zor günlerinde bir meslektaşının konserden önce ısrarla parasını istediğini anlattı. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında o kişinin İzzet Yıldızhan olduğu öne sürüldü.

Magazin

03.04.2024, 03:16

Kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ı koronavirüs yüzünden geçtiğimiz temmuz ayında kaybeden Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Ünlü türkücü, kardeşinin yoğun bakımda mücadele verdiği dönemde Demet Akalın, Çağla Şıkel ve Hülya Avşar'ın kendisini yalnız bırakmadığını söyledi.

Şarkıcı, o dönemde bir şarkıcı arkadaşının kendisine büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını anlattı. Günaydın'a konuşan Alişan, şu ifadeleri kullandı:

"KARDEŞİMİN VEFATINDAN SONRA PARA İSTEDİ"

"Selçuk'un yaz için aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal edip paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var yaşadığım olay asla unutmayacağım. Önceden anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Organizatör başka biriyle anlaşmış. Kardeşimin vefatından 12 gün sonraydı, bu ismin menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Ben de kuzenimi arattırdım ve 'Para bende, çıksın pazartesi vereceğim' dedim.

"BU OLAYI UNUTAMIYORUM"

"Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Ama ısrar etti ve ben parasını o haldeyken yolladım." diye konuşan Alişan, aylar sonra menajerinin arayıp 'Sanatçının haberi yok, ben yaptım' dediğini anlattı. Türkücü, "Sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk'un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum." dedi.

TV8'de Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programında Alişan'ın bahsettiği kişinin İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi. Türkücünün, İzzet Yıldızhan'ı sosyal medyadan engellediği de belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading