Yandex Metrica
Reklam Görseli

Alişan ve Buse Varol ilişkisinde son dakika! Bircan Bali itiraf etti

Alişan ve Buse Varol ilişkisinde son dakika! Bircan Bali itiraf etti

Alişan ve eşi Buse Varol'un boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan çiftin evliliklerinde kriz olduğu öne sürülmüştü. Söylemezsem Olmaz programının sunucu Bircan Bali, ikili arasında yaşanan krizle ilgili konuştu.

Magazin

08.03.2024, 00:12

Şarkıcı Alişan ve 2 çocuğunun annesi Buse Varol hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan ikili, önceki gün oğulları Burak'ın doğum gününde birlikte poz vermişti. Buse Varol'un soğuk tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

Yaşananların ardından Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İddiaya göre krizin sebebi Alişan'ın eşinden talebi.

PASTA TALEBİ KRİZ GETİRDİ

Bircan Bali, "Alişan, kızının doğum gününde Selçuk'un fotoğrafının olduğu bir pasta istemiş. Şaka değil bu. Buse 'Kesinlikle olmaz, aile ile kutladığımızda olana yapalım pastayı' O zaman da partiye katılmamışlar. Öğrendiğim kişiye göre böyle bir şey olabilir." ifadelerini kullandı.

"KRİZ FALAN YOK"

Buse Varol, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ayrı evlerde yaşadıkları iddialarını reddederek, "Alişan ile görüşüyoruz. Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading