Yandex Metrica

Alişan ve Buse Varol hakkında 'evleri ayırdılar' iddiası! İlk açıklama geldi

Alişan ve Buse Varol hakkında 'evleri ayırdılar' iddiası! İlk açıklama geldi

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum gününü birlikte kutlamaması ve sosyal medya paylaşımlarında birbirlerine yer vermemeleri dikkat çekmişti. İkilinin evleri ayırdığı, Buse Varol'un avukata gittiği iddia edildi. Çiftten konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:47

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz, geçtiğimiz günlerde 1 yaşına girdi. Çiftin kızlarının doğum günlerini ayrı ayrı kutlaması ve birbirlerine paylaşımlarında yer vermemesi ayrılık iddialarına neden oldu.

"BENİ DAVET ETMEDİLER" 

Konuyla ilgili 2. Sayfa programına açıklama yapan Buse Varol, "Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonradan istemediler. Tabi ki de saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla ve asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Beni davet etmedi kimse eve. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha 1 yaşına giremeyecek." dedi.

EVLERİ AYIRDILAR İDDİASI

Söylemezsem Olmaz programında ise Buse Varol ve Alişan'ın boşanmak için avukatları ile iletişime geçtiği, çiftin evleri ayırdığı öne sürüldü. Buse Varol programa gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Evler falan ayrılmadı. Kaan da gelmedi babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi." 

Alişan da bir haftadır annesinde kaldığı iddialarıyla ilgili "Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading