Yandex Metrica

Alişan ve Buse Varol cephesinde gelişme! Paylaşımlardaki detay dikkatlerden kaçmadı

Alişan ve Buse Varol cephesinde gelişme! Paylaşımlardaki detay dikkatlerden kaçmadı

Evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Alişan ve Buse Varol bir süredir yan yana görüntü vermiyor. Ünlü şarkıcı ve eşinin hafta sonunu ayrı ayrı geçirmeleri dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Alişan ve Buse Varol çifti, kızları Eliz'in doğum günü partisini ayrı ayrı kutlamış, aralarında bir kriz yaşandığı ortaya çıkmıştı. Boşanacakları iddia edilen Alişan ve Buse Varol hafta sonlarını da ayrı ayrı geçirmeye başladı. Alişan'ın son dönemlerde çocuklarıyla tek başına vakit geçirmesi dikkat çekiyor. Şarkıcı, bu hafta sonu da çocukları ile tek başına çıkmayı tercih etti. Buse Varol ise sabah çocukları ile yemek yaparak vakit geçirdikten sonra arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih etti.

AYRI AYRI VAKİT GEÇİRDİLER

Alişan, çocukları ile hayvanat bahçesinde vakit geçirdi, buradan fotoğraflar paylaştı. Buse Varol ise arkadaşlarıyla bir araya geldi. Oyuncu hem gittiği mekandan hem de buluşma öncesi arabasından fotoğraf paylaştı.

Ünlü çiftin bir süredir birlikte görünmemesi ve çocuklarıyla ayrı ayrı zaman geçirmesi "Ayrılık provası mı yapıyorlar?" yorumlarına neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading