Yandex Metrica

Alişan ve Buse Varol arasında yeni kriz! Suzan Tektaş gelinini affetmedi, Alişan iki kadın arasında kaldı!

Alişan ve Buse Varol arasında yeni kriz! Suzan Tektaş gelinini affetmedi, Alişan iki kadın arasında kaldı!

Ünlü sanatçı Alişan ve eşi Buse Varol arasında geçtiğimiz haftalarda kriz yaşanmış, çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Çift aralarındaki sorunu halletti ancak aile içindeki krizin henüz çözülmediği iddia edildi.

Magazin

09.02.2024, 05:43

Mutlu evliliğiyle ve başarılı kariyeriyle adından söz ettiren Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de kaybetmişti. Şarkıcı, kardeşinin vefatının ardından toparlanmakta zorluk çekti. Alişan'ın bu durumu, bir süre sonra Buse Varol'u da etkilemeye başlayınca evlilikte kriz patlak verdi.

Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan çiftin sorun yaşadığı ortaya çıkmıştı. Buse Varol'un 'Ben eve davet edilmedim' açıklaması da krizin büyümesine neden olmuştu. 

Boşanmanın eşiğinden dönen ikili, aralarındaki buzları eriterek barıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde birlikte gezmeye çıkarak el ele görüntü verdi.

KAYINVALİDESİ AFFETMEDİ

Posta'nın haberine göre; Alişan'ın eşi Suzan Tektaş, bu süreçteki tavırları nedeniyle gelini Buse Varol'a hala kızgın. Anne Tektaş'ın gelinini affetmediği ve mesafeli davrandığı öne sürüldü. Alişan'ın ise annesi ve eşinin arasını düzeltmeye çalıştığı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading