Yandex Metrica

Alişan üçüncü kez baba mı oluyor? Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması

Alişan üçüncü kez baba mı oluyor? Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması

Şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünyaevine giren Buse Varol üçüncü çocukla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Magazin

08.03.2024, 04:49

Alişan ve Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuş, Şubat 2019'da ise oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Çift, geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne baba olma heyecanını yaşamış, dünyaya gelen kızlarına 'Eliz' ismini vermişti.

Buse Varol, modacı Hakan Akkaya'nın 2022 koleksiyonunun tanıtıldığı, önceki akşam Tersane İstanbul'da gerçekleşen defileye katıldı. Yeni projesi hakkında konuşan 31 yaşındaki oyuncu, "Dizi olacak, detay veremiyorum. Benim daha önce oynamadığım bir karakter olacak." ifadelerini kullandı.

"ALİŞAN EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

Gazetecilerin "İki çocukla zorlanmayacak mısınız?" sorusuna Varol, "Deneyeceğim, bilmiyorum. Üç sene ara verdim, Alişan en büyük destekçim" dedi. Üçüncü çocukla ilgili konuşan Varol, "5-6 sene sonra olacak şekilde üçüncü çocuğu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"SAÇMA HABERLER ÇIKIYOR"

Geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol ile boşanacakları yönünde çıkan haberlerin ardından teve2 Magazin Masası programına telefonla bağlanan Alişan, "O kadar fazla magazin sitesi var ki anlatamam. Oturdukları yerden bir şey çıkarıyorlar. O haber yürüyor gidiyor. Sosyal medyada yayılıyor, önünü alamıyorsun. İki kişi inanıyor, sonra da çığ gibi büyüyor. Herkes hakkında böyle saçma haberler çıkıyor" ifadeleriyle tepki göstermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading