Yandex Metrica

Alişan 'Kardeşimin vefatında para diye tutturdu' demişti... İzzet Yıldızhan sessizliğini bozdu!

Alişan 'Kardeşimin vefatında para diye tutturdu' demişti... İzzet Yıldızhan sessizliğini bozdu!

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından uzun süre sahneye çıkmamıştı. Geçtiğimiz günlerde o dönemde yaşayıp unutamadığı olayı anlatan şarkıcı, bir meslektaşının 'Konserden önce paramı verin' dediğini söylemişti. O ismin İzzet Yıldızhan olduğu iddia edilirken, sanatçıdan açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Alişan, koronavirüse yakalanan kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz temmuz ayında kaybetmişti. Şarkıcı, kardeşinin vefatından sonra zor günler geçirmişti. Yaşadığı süreci anlatan Alişan, kardeşinin yaz boyu aldığı işleri iptal edip kaporalarını gönderdiğini, bir meslektaşının ise 'Parayı almadan sahneye çıkmam' dediğini söylemişti.

Sanatçı, "Dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Israr etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra sanatçının menajeri aradı, 'Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin' dedim" diye konuşmuştu.

O ismin İzzet Yıldızhan olduğu, Alişan'ın Yıldızhan'ı sosyal medyadan engellediği iddia edilmişti.

"KEŞKE ARAYIP KONUŞSAYDI"

2. Sayfa programına açıklama yapan İzzet Yıldızhan, "Böyle bir konuda adımın geçmesini üzüntüyle öğrendim. Böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa böyle bir olayın yaşanmasına müsaade etmezdim. Keşke Alişan, sosyal medyadan beni çıkaracağına arayıp konuşsaydı" dedi.

"BENİ DERİNDEN ÜZDÜ"

"Ben organizatörlerle para konuşmam. Bu konuları menajerim konuşur, ben sahneye çıkar sanatımı icra ederim." diyen ünlü türkücü, "Alişan'ın kardeşinin vefatında şehir dışında olduğum için cenazeye yetişemedim, arayarak baş sağlığı ilettim ve acısını paylaştım. Böyle bir olayın bana mâl edilmesi beni derinden üzdü" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading