Yandex Metrica

Alişan'dan hayranlarına müjdeli haber! Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek…

Alişan'dan hayranlarına müjdeli haber! Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek…

Ünlü şarkıcı Alişan, hayranlarını sevindirecek bir haberi açıkladı. Alişan “Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir şov hazırlıyorum” dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Şarkıcı Alişan, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı Alişan, sevenlerini heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Alişan’ın bu açıklaması hayranlarını oldukça sevindirecek.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK BİR ŞOV OLACAK”

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve eşiyle gündemden hiç düşmeyen Alişan, hayranlarına müjdeli haberi duyurdu. Valeye verdiği aracını beklerken basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı Alişan, basın mensuplarına bazı önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Alişan, "19 Ocak'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alacağım. Kendi koreografimi hazırlıyorum. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir şov olacak. 1996 yılından başlayıp günümüze ulaşacak bir gösteri..." şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı Alişan’ın bu haberi hayranlarını oldukça sevindirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading