Yandex Metrica

Aleyna Tilki yangınlar hakkında konuştu: Çok ağlıyorum

Aleyna Tilki yangınlar hakkında konuştu: Çok ağlıyorum

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, açıkhava konseri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tilki, orman yangınlarıyla ilgili "Bu dönemde çok ağlıyorum." dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:44

Aleyna Tilki, orman yangını sırasında ekiplere yardım ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir adına hatıra ormanı kuracağını açıklamıştı. Genç şarkıcı, önceki akşam Turkcell Vadi Açıkhava’da konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tilki, samimi açıklamalarda bulundu.

"BU DÖNEMDE ÇOK AĞLIYORUM"

Tilki, "Bugünkü konser benim için çok anlamlı, ağlayacak gibiyim. Bu dönemde çok ağlıyorum, konserim nasıl olacak merak ediyorum." ifadelerini kullandı. Yangınlar nedeniyle klibini ertelediğini belirten genç popçu, "Bu süreçte bir şey yapmama taraftarıyım, en kısa zamanda bunlar biter." dedi.

"BU KONSERİN ANLAMI BÜYÜK"

Konserinin anlamının büyük olduğunu söyleyen şarkıcı, konser gelirini yangına müdahale eden ekiplere su taşırken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir adına 'Hatıra Ormanı' kurmak için bağışladığını söyledi. Tilki, "Hep beraber bu gece insanlığı iyileştirelim hatta her şeye rağmen dimdik ayakta kaldığımızı tüm dünyaya gösterelim." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading