Yandex Metrica

Aleyna Tilki: Sevgilim maço ve keko olmalı

Aleyna Tilki: Sevgilim maço ve keko olmalı

Aleyna Tilki, İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Tilki, hayalindeki erkeği 'maço ve keko' olarak tanımladı.

Magazin

04.04.2024, 10:33

Paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü popçu, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

"İSMİNİ GİZLEYEREK AYICIKLAR YOLLAMALI"

İlişkide aradığı kriterlerle ilgili soruyu yanıtlayan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Önceden beni tanıyor olması lazım. İsmini gizleyerek ayıcıklar, hediyeler, çiçekler göndermesi lazım. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum. Sonra bir gün kim olduğu ortaya çıkacak. Numaramı bilmiyorum nasıl alacak.. Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, arkadaş ortamında buluşalım."

"KEKO VE MAÇO OLSUN"

Buluşacağı kişinin karakteri hakkında ise "Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak." dedi.

"ÇOK TAKINTILIYIM"

Tilki, "Bir takıntın var mı?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Ben çok takıntılıyım ama işimle alakalı bir tane söyleyeyim; tenimin beyaz olması. Tenimi boyarlarsa kıyamet kopar. Güneşte biraz yanarsam hemen ağlıyorum. Böyle şeylerde takıntılıyım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading