Yandex Metrica

Aleyna Tilki'den 'yok artık' dedirten paylaşım! Pembe iç çamaşırıyla direk dansı yaptı 'Sesim güzel olmasaydı...'

Aleyna Tilki'den 'yok artık' dedirten paylaşım! Pembe iç çamaşırıyla direk dansı yaptı 'Sesim güzel olmasaydı...'

Geçtiğimiz günlerde 'Şarkıcı olmasaydım en ünlü direk dansçısı olurdum' diyen Aleyna Tilki, son paylaşımıyla gündem oldu. Tilki, iç çamaşırlarıyla direk üstünde verdiği pozla sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin

16.03.2024, 03:27

Şarkıcı Aleyna Tilki, şarkılarının yanı sıra hem paylaşımlarıyla hem açıklamalarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ve birkaç gün önce arabada bikinili pozunu paylaşan Tilki, bu kez de Instagram'dan direk dansı yaptığı pozunu paylaştı. 

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Eğer sesim çok iyi olmasaydı, dünya starı olma hayalim olmasaydı Las Vegas'taki en ünlü pole dancer (direk dansçısı) olurdum. Sonra da tüm mirasımı insan duygularını araştırmak için bağışlardım" diyen Aleyna Tilki, direk dansı pozlarını paylaştı. 

"ŞARKILARI TUTMAYINCA İYİCE AÇILDI"

Pembe iç çamaşırlarıyla direk pozu veren Tilki, takipçilerini de ikiye böldü. Bazı kullanıcılar şarkıcının pozunu beğendiğini dile getirirken, bazı kullanıcılar ise "Kendini bozdu iyice", "Şarkıları tutmayınca bir yerlerini açmaya başladı", "Dünya starı olmak isterken direk dansçısı olacak" şeklinde yorumlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading