Yandex Metrica

Aleyna Tilki'den Haldun Demirhisar açıklaması! 'Yaş farkı şehir efsanesi'

Aleyna Tilki'den Haldun Demirhisar açıklaması! 'Yaş farkı şehir efsanesi'

Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tilki, kendisinden 30 yaş büyük Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında konuştu.

Magazin

08.04.2024, 19:45

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün kardeşi Ayça ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Özel hayatıyla sıkça gündeme gelen şarkıcı, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde evine gizlice girmeye çalışan saplantılı hayranıyla ilgili "Hayran demek doğru olmaz aslında ona. Ailemi çok korkuttu. Bir de serbest bırakılması üzdü bizi" şeklinde konuştu. Yüzündeki yara izlerinin sorulması üzerine Tilki, "Ben biraz sakarım, bir yerlere çarpıyorum. Sık sık bir yerimde yara bere oluyor" yanıtını verdi.

"BERABER İŞ YAPACAĞIZ"

Genç popçuya Haldun Demirhisar ile görüntülenmesi ve aşk yaşadıkları iddiaları hatırlatıldı. Aleyna Tilki, "Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. Türkiye'de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iş yapacağız. O benim arkadaşım" diye konuştu.

"Arkadaşlığınıza yaş farkı engel olmuyor mu?" sorusuna ünlü popçu, "Yaş ne ki? Biliyorsunuz içerisine giremediğim mekanlarda benim şarkım çalıyordu 16 yaşındayken. Yaş benim için bir şehir efsanesi" şeklinde cevap verdi.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Tilki'ye "İlişkide yaş farkı sizin için önemli mi?" sorusu yöneltildi. Genç şarkıcı, "Tabii ki kendi yaşıma yakın olan insanlarla ilişki kurmak isterim. Ama büyük de konuşmamak lazım. Şu an öyle bir şey yok, mümkün de değil yani. Hayatımda da kimse yok" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading