Yandex Metrica

Aleyna Tilki'den Elmalı davasına tepki! İstismara uğradığını itiraf etti

Aleyna Tilki'den Elmalı davasına tepki! İstismara uğradığını itiraf etti

Yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Aleyna Tilki, Elmalı davasındaki beraat kararına tepki gösterdi. Şarkıcı, bir dönem kendisinin de cinsel istismara uğradığını itiraf etti.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Şarkıcı Aleyna Tilki, Türkiye'yi ayağa kaldıran Elmalı davasında dün çıkan beraat kararına tepki gösterdi. Genç şarkıcı, sosyal medya hesabında yayınladığı videoda "Yalvarırım bu insanlar ceza alsınlar" dedi.

Instagram hesabının hikayeler kısmında açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu çocuk tacizi, sübyancılık gibi böyle ağır olaylar yaşayan masum çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa hakkaniyeti, adaleti tanıyamaz. Adaleti tanıyamazlarsa ne olur biliyor musunuz? Kendi celladına dönüşebilir. Bunu kendi sevgilisine, sosyal çevresine yapabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Şu an bir çocuğun bir cellada dönüşmesi riskini alıyorsunuz. Bu insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN O ADAMLARDAN BİRİNİ BULACAĞIM"

"Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak ben, hiçbir kimse ceza almadı. Ve ben şimdi diyorum ki eğer bir gün biri bu konuda ceza almazsa, şu çocukların davasındaki adamlardan biri ceza almazsa, ben bir gün onlardan birini bulacağım. Bakın canlı bir örnek ben." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading