Yandex Metrica

Akciğer kanserine yakalanmıştı! Armağan Çağlayan'dan herkesi üzen açıklama! Gözyaşlarını tutamadı

Akciğer kanserine yakalanmıştı! Armağan Çağlayan'dan herkesi üzen açıklama! Gözyaşlarını tutamadı

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle tespit edildiğini ve kansere yakalandığını açıklamıştı. Programında sağlık durumuyla ilgili konuşan Çağlayan'ın sözleri duygulandırdı.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada akciğerinde kitle tespit edildiğini söylemiş, gelecek hafta tedaviye başlayacaklarını duyurmuştu. YouTube'da yayınlanan programında sağlık durumu hakkında konuşan ünlü televizyoncu, gözyaşlarına hakim olamadı. 

YouTube'da yayınlanan son programında kanser nedeniyle yaşamını yitiren Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı konuk eden Çağlayan, akciğerinde tespit edilen kitleyi oyuncunun vefat ettiği gün öğrendiğini söyledi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM"

Yaşadığı duyguları anlatan Çağlayan, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda sanki bende o gün bir şey bulunmamış gibi hissettim çok acayip bir duygu. Ben de Billur Hanım gibi check-up yaptırdığımda öğrendim. Korkuyorum muyum? Hayır... Bir tek acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşünüyordu. Eğer benimki kanserse bile daha çok başı" diye konuştu.

Ünlü isim, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading