Yandex Metrica

Ajda Pekkan ve Hakan Altun aşk mı yaşadı? Aylar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti

Ajda Pekkan ve Hakan Altun aşk mı yaşadı? Aylar sonra gelen itiraf herkesi şoke etti

Ajda Pekkan ve Hakan Altun, aşk yaşadıkları haberiyle gündeme gelmişti. Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Pekkan, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Geçtiğimiz yıllarda Ajda Pekkan ve Hakan Altun'un aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Altun, Pekkan'la aynı sahneyi paylaştığı fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı.

Şarkıcı gönderisine "Süperstarımız canım Ajda'cığımla birlikte şarkı söylemek bir rüya gibiydi. Çok güzel bir geceydi, sonsuz teşekkürler" notunu yazmıştı. Aynı dönemde ikilinin Bodrum'da da görüştükleri söylenmişti.

"DOSTLUK DIŞINDA İLİŞKİMİZ YOK"

İddiaların üzerine Hakan Altun, aşk haberlerini yalanlamış, "Ajda Hanım'la müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur. Kendisine olan saygım ve hayranlığım dışında dedikoduya mahal bırakacak herhangi bir davranışım da olmamıştır" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Ajda Pekkan ise, "Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok." demişti.

"HAKAN'LA BİRBİRİMİZE HAYRANDIK"

Yaşananların üzerinden uzun süre geçtikten sonra Ajda Pekkan'dan şaşırtan bir itiraf geldi. Söylemezsem Olmaz yayınına telefonla bağlanan Süperstar, "Aranızda bir elektriklenme oldu mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Ya olmuştur herhalde benim tarafımdan olmasa bile karşı taraftan oldu. O elektriklerin ben hepsini görüyorum Hakan'da değil sadece. Bu elektrikler insanı hoşlaştırıyor. Ben Hakan'a hayrandım Hakan da bana. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading