Yandex Metrica

Ajda Pekkan hakkında kafa karıştıran iddia! O detay Bülent Ersoy'un sözlerini akıllara getirdi

Ajda Pekkan hakkında kafa karıştıran iddia! O detay Bülent Ersoy'un sözlerini akıllara getirdi

Evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğinde çatlaklar meydana gelen ve ameliyat geçiren Ajda Pekkan'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Pekkan'a ameliyat yapılmadığı, sanatçının biletlerinin satılmaması nedeniyle bir süre sahneye çıkmayacağı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Süperstar lakaplı Ajda Pekkan, sevenlerini korkuttu. Dün tansiyon düşmesi sonucu evinde düşüp kalça kemiğini çatlatan Pekkan, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçı, 5 saat süren bir ameliyat geçirdi. Şarkıcının normal odaya alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelen Pekkan'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir konser biletleri satılmadığı öne sürülen Pekkan'ın, sahnelerden uzak kalıp, kabuğuna çekilme kararı aldığı konuşuluyor.

Bu durum, Bülent Ersoy'un geçtiğimiz haftalarda Süperstar için söylediği "Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konseri de iptal oldu" sözlerini akıllara getirdi. İddialar hakkında ünlü sanatçı cephesinden bir açıklama ise gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading