Yandex Metrica

Ahmet Kural kimdir, kaç yaşında? Ahmet Kural'ın sevgilisi kim?

Ahmet Kural kimdir, kaç yaşında? Ahmet Kural'ın sevgilisi kim?

Ünlü oyuncu Ahmet Kural kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ahmet Kural'ın sevgilisi kim?

Magazin

04.04.2024, 19:06

Hem beyaz perdenin hem de televizyon ekranlarının tanınan oyuncusu Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde Kütahya'da doğdu. Babasının görev yeri olan Kütahya'da yaşadığı yıllarda konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar verdi. Kural henüz lise yıllarındayken tiyatro çalışmalarına katıldı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

AHMET KURAL NE OKUDU, NASIL OYUNCU OLDU?

Daha sonra Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü tamamladı ve Bilkent Üniversitesinde kendi alanında master yaptı. İstanbul'da bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ahmet Kural henüz eğitimine devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları devam ederken ekran karşısındaki ilk deneyimi olan Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ile tanınmaya başladı. Ardından TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği isimli dizi ile daha da tanınır hale geldi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AHMET KURAL'IN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Daha sonra Gazi adlı dizide başrol oynamaya başladı ancak düşük ratingler nedeniyle dizi 19. bölümden sonra yayından kaldırıldı. Yine aynı yıl içerisinde Güneşin Oğlu isimli sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Ardından Ramazan Güzeldir adlı dizide birkaç bölüm rol aldı.

Ahmet Kural 2010 yılında Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde yer aldı. Kural asıl çıkışını, 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizide yaaptı. İşler Güçler isimli dizide Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile başrolleri paylaştı. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de yine Murat Cemcir'le birlikteydi. 2014 yılında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde rol aldı ve bir bakanı canlandırdı. Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu adlı filmde ise karga karakterini seslendirdi.

13 Şubat 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve bir sonraki yılın en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin başrollerini yine Murat Cemcir ile paylaştı. Son olarak TRT ekranlarında karşımıza Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle çıktı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

AHMET KURAL'IN SEVGİLİSİ KİM?

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu ile yaşadığı uzun soluklu aşkı çekişmeli olarak sonlandırmıştı. Şarkıcı Sıla ile aşkını olaylı bir şekilde sonlandıran Kural, avukat Çağla Gizem Çelik ile beraberliğe başlamıştı. Mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından sıkça paylaşan çift uzun zamandır birlikte.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

AHMET KURAL'IN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: >ahmtkural

Instagram: >ahmtkural

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading