Yandex Metrica

Ahmet Kural'dan sevenlerine acı haber! Doktoru açıkladı...

Ahmet Kural'dan sevenlerine acı haber! Doktoru açıkladı...

Ahmet Kural'dan sevenlerine acı haber! Ahmet Kural, Osteoid ostemeoma kemik tümörü rahatsızlığı sebebiyle ameliyat masasına yattı. Ünlü oyuncunun sağlık durumuna dair detaylar haberimizde...

Magazin

23.01.2024, 20:23

Avukat nişanlısı Çağla Gizem Çelik'le evlilik için gün sayan ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir sağlık sorunları ile adeta boğuşuyordu. Ahmet Kural, belinden operasyon geçirdi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

İLERLEYEN GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Çağlayan’daki özel bir hastanede tahmini olarak beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı oldu.

Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu belirtilen Ahmet Kural’ın, normal odaya alındığı öğrenildi. Oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

OSTEOİD OSTEOMA KEMİK TÜMÖRÜ NEDİR?

Osteoid osteoma kemiğin iyi huylu tümörüdür ve iyi huylu kemik tümörlerinin yüzde 10’unu oluşturur. Çocukluk yaş grubunda daha sık görülür. Erkeklerde kadınlara oranla 2-3 kat daha fazla görülür. Genellikle uzun kemikleri tutar (kaval kemiği, uyluk kemiği, kol kemikleri). Diğer kemiklerde de nadir olarak görülmesi mümkündür.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading