Yandex Metrica

Acun ve Yunus Emre neden tartıştı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Acun ve Yunus Emre neden tartıştı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Yunus Emre arasında konseyde yaşanan bir tartışma, izleyicilerin merak konusu oldu. Daha önce yarışmacılarla yaşadığı kavgalar nedeniyle ceza alan Yunus Emre, bu sefer Acun Ilıcalı ile karşı karşıya gelerek dikkat çekici bir diyaloga imza attı. Peki, Acun ve Yunus Emre neden tartıştı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Magazin

23.04.2024, 23:35

Survivor All-Star, TV8 ekranlarında tansiyonu bir an olsun düşmeyen bir rekabet ortamına sahne olmaya devam ediyor. Son günlerde adını kavgalar ve ettiği tehditlerle duyuran Yunus Emre, Acun Ilıcalı ile ada konseyinde gergin bir an yaşadı, bu da olayın gündemden düşmesine neden oldu. Peki, Acun ve Yunus Emre neden tartıştı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ACUN VE YUNUS EMRE NEDEN TARTIŞTI?

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda Ogeday ile gergin bir an yaşayan ve tehditler savuran Yunus Emre'yi ada konseyinde uyararak, " "Benim sözlerimin Yunus Emre'nin nezdinde önemi yok. Oyun kaybedip karşı takımı sürekli sataşan, üslubu, konuşma tarzı ve sözleriyle kontrolsüz biri. Her bir sebep buluyorsun ve Survivor'da çok şansın yok. Senin davranış şeklin bize uymuyor. Sen ne yapacaksın ya da biri bir şey dediğinde onu mu döveceksin? Yarın öbür gün de git birine saldır. Seninle aramızda bir sevgi sorunu yaşamıyorum. Düelloya çıkıp adama saldıran birini ilk defa duyuyorum. İnsanlara sürekli tehditler savuruyorsun. Ne yapıyorsun sen? Burası yarışma, senin tehdit alanın değil. Sen yine kendini haklı buluyorsun. Biri yanlış yaptığında medeni şekilde konuşmalısın. Tehdit edip ortalıkta gezemezsin" açıklamasında bulundu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Yunus Emre'de Acun Ilıclı'ya "Ben bu adamların hepsiyle yarıştım. Yendim ya da yenildim. Benden hiç saygısızlık gördüler mi? Seviye ve saygılı şekilde yarışıyordum. Ogeday Beyefendi ben ne zaman kazanç sağlasam bir şey diyor. Ben adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalabilirim Acun abi yani. Bu programa uymuyorsa da hiç problem değil. Size her zaman minnet ve saygı duyacağım Acun abi. Yapacak bir şey yok. Her şeyde günah keçisi oluyorum" diyerek cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Magazin


Loading