Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'yla çalışmaya başlamıştı... Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'nın ablasına sert sözler! 'Kızdaki karaktersizliğe bak'

Acun Ilıcalı'yla çalışmaya başlamıştı... Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'nın ablasına sert sözler! 'Kızdaki karaktersizliğe bak'

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de Survivor yorumcusu olmuştu. Seren Serengil, canlı yayında Kübra Açıl'ı yerden yere vurdu. Acun'u da eleştiren Serengil, 'kanalın kalitesini düşürüyor' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, geçtiğimiz günlerde Survivor Panorama programında yorumculuk yapmaya başladı. Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil ise Açıl'ı sert sözlerle hedef aldı.

"YANCILARINDAN KURTULMAN LAZIM"

"Acun Ilıcalı'yı çok seviyorum" diyen Seren Serengil, "Bu kadar büyük iş adamı ol çevresi bu kadar... Sen çok önemlisin ama senin başarını katlaman için etrafından, yancılarından kurtulman lazım... Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun... Yancılarına iş kurumu iş bulsun." şeklinde konuştu.

"TV8 ALİ BABA'NIN ÇİFTLİĞİNE DÖNDÜ"

Serengil, açıklamasının devamında "Sevgilisiyken ona iyilik yaptı. Ali Baba'nın çiftliğine döndü kanal. Bunlara yardım etmek istiyorsan bir sürü kanal var. Kalitesini düşürüyorsun. Sana yakışmıyor." dedi.

"KARAKTERSİZ"

"Eski kocasının sevgilisiyle bir araya gelir misin? Bunlar aileye saygısı olan bir aile değil ki?" diye konuşan ve sinirlerine hakim olamayan sunucu, "Ablasının eski eşi ve yeni sevgilisiyle tatile çıkıyor. Kızdaki karaktersizliğe bak" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading