Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'nın kızına yaptığı harcama dudak uçuklattı!

Acun Ilıcalı'nın kızına yaptığı harcama dudak uçuklattı!

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile bir paylaşım yaptı. Subaşı'nın attığı fotoğrafta Melisa'nın servet niteliğindeki ayakkabısı dikkat çekti. Çocuklarına düşkünlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa'ya bu kadar pahalı ayakkabı alması takipçileri ikiye böldü.

Magazin

12.03.2024, 20:37

"Survivor Türkiye", "MasterChef Türkiye" gibi yarışmalarla izleyicileri ekrana kilitleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızına aldığı ayakkabı ile gündeme geldi. Meslek hayatının dışında özel hayatıyla da konuşulan Acun Ilıcalı'nın kızları için yaptığı harcamaya bir yenisi daha eklendi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MELİSA'NIN  AYAKKABISI 30 BİN TL!

Kızlarına düşkün olan Acun Ilıcalı, en küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabı fiyatı ağızları açık bıraktı. Hande Erçel, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç gibi ünlü isimlerin alışveriş yaptığı firmadan Acun Ilıcalı'nın kızına aldığı ayakkabının fiyatının 30 bin olduğu öğrenildi.

Bu olay sonrasında sosyal medya ikiye bölündü. Kimisi bu durumu oldukça sert sözlerle eleştirirken kimisi de  "Adam çalışıyor çocuklarına harcıyor abartıyorsunuz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading