Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına bayram müjdesi! Herkes büyük sevinç yaşadı

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına bayram müjdesi! Herkes büyük sevinç yaşadı

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. 2 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı, yarışmacıları sevindirecek bir haber verdi. Diğer yandan dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir yarışmacı da dördüncü eleme adayı oldu.

Magazin

07.04.2024, 22:50

TV8'de ekrana gelen Survivor All Star 2 Mayıs Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmacılar haftanın son dokunulmazlık oyunu için parkurda bir kez daha karşı karşıya geldi. 94. bölümde kırmızı ve mavi takımın karşılaşmasında nefes kesen mücadele yaşandı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada kadınlar mücadelesini 8-6'lık skorla, erkekler mücadelesini ise 8-5'lik skorla mavi takım kazandı. Böylece dokunulmazlığın kazananı mavi takım oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım ödülün de sahibi oldu.

ACUN ILICALI'DAN YARIŞMACILARA MÜJDE

Konseyde Acun Ilıcalı yarışmacılara peş peşe müjdeli haberler verdi. Bayram hediyesini açıklayan Ilıcalı, iki takımın da villada kalacağını belirtti.

Bir diğer açıklama ise yokluk adasıyla ilgili oldu. Acun Ilıcalı, "Arkadaşlar bundan sonra yokluk adası yok" dedi. Yarışmacılar bu haber karşısında sevinç çığlıkları attı. Sık sık yokluk adasına giden Evrim Keklik de büyük sevinç yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading