Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı'dan flaş Ebru Gündeş ve Hadise açıklaması!

Acun Ilıcalı'dan flaş Ebru Gündeş ve Hadise açıklaması!

Acun Ilıcalı, Hadise'nin O Ses Türkiye'de yer almaması ve Ebru Gündeş'in tekrar jüride olması hakkında ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:38

İngiltere'de Hull City takımını almasıyla şu sıralar gündemde olan Acun Ilıcalı, BluTV'de yayınlanan ve Cansu Canan Özgen'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, sosyal medyada konuşulan estetik iddialarına da yanıt verdi.

Hiç estetik yaptırmadığını, yaptıranlara da karşı olmadığını belirten Ilıcalı, "Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda… Amerika’da Miami’de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"EBRU'YU HADİSE'YE TERCİH ETMEDİM"

Ebru Gündeş ve Hadise arasında yaşananlar nedeniyle Hadise'nin O Ses Türkiye'de yer almadığı iddiaları üzerine konuşan Ilıcalı, "Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok." dedi.

"ARAMIZDAKİ İLİŞKİNİN GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR"

O Ses Rap'in geçen seneki jüri üyesinin de Hadise olduğunu hatırlatan Ilıcalı, "Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Hadise’yi buraya koyduk, Ebru'yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap'te, birisi de baktığın zaman normal O Ses'te" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading