Yandex Metrica

Acun Ilıcalı - Çağla Altunkaya aşkı bitti mi? O fotoğraf gerçeği ortaya çıkardı

Acun Ilıcalı - Çağla Altunkaya aşkı bitti mi? O fotoğraf gerçeği ortaya çıkardı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile yollarını ayırdıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkiliyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Çiftin aralarının açık olduğu iddia edilirken, kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı.

Magazin

07.04.2024, 18:18

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra aradığı mutluluğu kendisinden yine yaşça küçük olan Çağla Altunkaya'da bulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden üzen haber geldi. Ilıcalı ve Altunkaya'nın yollarını ayırdığı öne sürüldü.

Birçok davete 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte katılan Ilıcalı'nın son dönemlerde yalnız görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı. Altunkaya ile aralarının açık olduğu, genç ismin ayrılık kararı aldığı iddia edildi. 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ayrılık nedeninin ise Altunkaya'nın Ilıcalı'nın kızı Leyla'nın mezuniyet törenine çağırılmaması, Ilıcalı'nın törende eski eşi Zeynep Yılmaz ile fotoğraf çektirmesi olduğu söylendi. Ancak gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya, yakın dostları Esat Yontunç-Hande Gülşen çiftinin oğullarının doğum günü partisine katıldı. 

Böylelikle ayrılık iddialarının doğru olmadığı anlaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading