Yandex Metrica

Sitede Ara

Açtı ağzını yumdu gözünü! Fatih Portakal'dan Pera Palas'ta Gece Yarısı'na zehir zemberek sözler

Açtı ağzını yumdu gözünü! Fatih Portakal'dan Pera Palas'ta Gece Yarısı'na zehir zemberek sözler

Hazal Kaya'nın başrolünü üstlendiği Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Ahmet Hakan'ın ardından Fatih Portakal'dan da sert eleştiri geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Hazal Kaya, Selahattin Paşalı,Tansu Biçer gibi ünlü oyuncuların bir araya geldiği Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart'ta izleyici ile buluştu. Dizide Hazal Kaya'nın oyunculuğu eleştirilerin hedefi oldu. 

"AŞIRI ZORLAMAYLA DOĞAL OLMAYA ÇALIŞIYOR"

Kaya'yı eleştiren Ahmet Hakan, "Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacılık var oyunculuğunda." ifadelerini kullandı.

"ANLAMSIZ BİR DİZİ OLMUŞ"

Hakan'ın ardından Fatih Portakal'dan da diziyle ilgili eleştiri geldi. Portakal, sosyal medya hesabından Pera Palas'la ilgili görüşlerini paylaştı. Portakal, "Son zamanlarda izlediğim kötü senaryolardan biri Pera Palasta Geceyarısı, anlamsız bir dizi olmuş. Pera Palas’ta kalmaya korkar insan. Replikler, sözler basit, hatta oyuncular da iyi değil. Diziden aklımda kalan replik: Ahmet abe..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading