Yandex Metrica

9 yıllık evlilik tek celsede bitmişti... Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay gönderme!

9 yıllık evlilik tek celsede bitmişti... Danilo Zanna'nın eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay gönderme!

Masterchef'in jüri üyelerinden Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek geçtiğimiz günlerde boşandı. Sosyal medyayı aktif kullanan Demirbilek'in paylaşımı kafaları karıştırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:31

TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile nikah masasına oturmuştu. Zeno isimli bir oğulları olan çift, 15 Aralık'ta tek celsede boşandı.

Boşanma nedeni olarak ihanet iddiaları ortaya atıldı ancak çift yaptıkları açıklamada fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Duruşma sonrası açıklamada bulunan Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi. Zanna'nın avukatı Altın Mimir ise tarafların müşterek çocukları olduğunu belirterek, "Anlaşmalı boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek oğulları için her zaman bir arada olacaklar" ifadelerini kullandı.

TUĞÇE DEMİRBİLEK'TEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Boşanma sürecinde herhangi bir açıklama yapmayan Tuğçe Demirbilek'in son paylaşımı olay yarattı. Demirbilek'in yıllar önce paylaştığı bir şiiri yeniden paylaşması kafaları karıştırdı. Bu durum "Danilo Zanna'ya gönderme mi yapıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

"KİMSEYLE OYUN OYNAMAYIN"

Tuğçe Demirbilek'in paylaşımında "Kimseyle, kimsenin bilmediği bir oyunu oynamayın. Yağmurunu yırtmayın, duasına basmayın, kimsenin kalbini bulamayacağı bir yere gömmek için çabalamayın. Aslında hayat; dinler tarihinden uzun, ölmekten kısa ve rüyalarda olup biten her şeyden de daha tuhaftır anlayın" ifadeleri yer alıyor.


Loading