Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor! Settar Tanrıöğen'in rol arkadaşı Aliye Uzunatağ son durumunu paylaştı!

Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor! Settar Tanrıöğen'in rol arkadaşı Aliye Uzunatağ son durumunu paylaştı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin APO lakaplı Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Oyuncunun bir haftadır hastanede olduğu ve yoğun bakımda kaldığı öğrenilirken Sönmez karakterini canladnıran Aliye Uzunatağ, Tanrıöğen hakkında açıklama yaptı.

Yaşam

02.03.2024, 09:43

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde herkesi üzen bir olay yaşandı. Geçtiğimiz hafta Cuma günü oyuncu beyin kanaması geçirmiş, oyuncunun arkadaşı eski manken Ebru Destan ise yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak duyurmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu yeni hedefini açıkladı: Eğitimini aldım... Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu yeni hedefini açıkladı:... Haberi Görüntüle

YOĞUN AKIMDA TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Acil ameliyata alınan Settar Tanrıöğen hakkında dizinin yapım şirketi Gold film açıklama yapmıştı. Dizi şirketi; Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir" demişti.

Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat'ın tahliyesine ilişkin savcılık kararı açıklandı! Cezaevinde intihar girişiminde bulunmuştu! Dilan Polat'ın tahliyesine ilişkin savcılık kararı... Haberi Görüntüle

UZUNATAĞ ''SENARYO DEĞİŞİYOR'' DEDİ

Oyuncu Tanıröğen'in sağlık durumu ile ilgili bir açıklama da Doğa'nın anneannesi ''Sönmez'' rolünü canlandıran Aliye Uzunatağ'dan geldi. Uzunatağ; "Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda... Settar'ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading