Yandex Metrica

Sitede Ara

Yargı dizisinin Zafer'i Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ali Seçkiner'in hiç bilmediğiniz yeteneği

Yargı dizisinin Zafer'i Ali Seçkiner Alıcı kimdir? Ali Seçkiner'in hiç bilmediğiniz yeteneği

Yargı dizisinde İnci’nin ve Ceylin’in babası rolünde olan Zafer’in kim olduğu merak ediliyor. Yargı Zafer’i canlandıran Ali Seçkiner Alıcı kimdir?

Kimdir

05.03.2024, 23:14

Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Ali Seçkiner Alıcı merak ediliyor. Ali Seçkiner Alıcı, Yargı dizisinde Zafer karakterine hayat veriyor. Peki ama Yargı dizisinde Zafer kimdir?

Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi etti? Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi... Haberi Görüntüle

YARGI ZAFER KİMDİR?

Zafer, İnci ve Ceylin’in babasıdır. Balıkçılık mesleği ile uğraşan Zafer, Ceylin’in kızı İnci’nin katili ile iş birliği yaptığını düşündüğü için Ceylin’i evden atmıştır. Fakat gerçek şu ki, aslında Ceylin, Zafer’in en sevdiği çocuğudur.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ALİ SEÇKİNER ALICI KİMDİR?

3 Temmuz 1965 yılında Kars’ta doğan Ali Seçkiner Alıcı, Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü mezunudur. Ali Seçkiner mezun olduktan sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği de yapmış olan Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız'ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta da yer almış ve sahnelere çıkmıştır. Halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapmaktadır. İlk kez kamera karşısına 1993 yılında geçmiştir. Ferhunde  Hanımlar dizisinde oynamış olan ünlü isim şu an Yargı dizisinde Zafer karakterini canlandırmaktadır. Ali Seçkiner Alıcı'nın oyunculuk dışındaki yeteneği ise aslında şarkı söylemesidir. Oldukça güzel bir sese sahip olan ünlü isim zaten üniversite eğitiminide müzik üzerine yapmıştır. Ses eğitmenliğide yapmakta olan Ali Seçkiner Alıcı, sesi ile dinleyenleri büyülemeyi her seferinde başarmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading