Yandex Metrica

Suzana Akbelge kimdir, kaç yaşında? Balkan Ninnisi oyuncusu Suzana Akbelge nereli, hangi dizilerde oynadı?

Suzana Akbelge kimdir, kaç yaşında? Balkan Ninnisi oyuncusu Suzana Akbelge nereli, hangi dizilerde oynadı?

Suzana Akbelge, TRT1 kanalındaki Balkan Ninnisi dizisinde rol alıyor. Oyuncu kadrosu oldukça güçlü olan Balkan Ninnisi dizisi yaz boyunca TRT1 ekranlarında olacak. Dizideki dikkat çeken oyunculardan biri olan Suzana Akbelge, internette araştırılmaya başladı. Peki Suzana Akbelge kimdir, kaç yaşında? Balkan Ninnisi oyuncusu Suzana Akbelge nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kimdir

06.05.2024, 09:30

Suzana Akbelge, TRT1'de yayınlana başlayan Balkan Ninnisi dizisinde oynuyor. Yaz boyunca TRT1 kanalında her salı yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisinde rol alan oyuncu Suzana Akbelge, internette en çok merak edilenler arasına girdi. Peki Suzana Akbelge kimdir, kaç yaşında? Balkan Ninnisi oyuncusu Suzana Akbelge nereli, hangi dizilerde oynadı?

Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Haberi Görüntüle

SUZANA AKBELGE KİMDİR?

Suzan Akbelge 15 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nun Ludwigshafen kentinde doğdu. 48 yaşında olan Suzan Akbelge TRT1'in yeni dizisi Balkan Ninnisi'nde Elena karakterini canlandırmaktadır.

Suzan Akbelge, 1. sınıfı İstanbul'da diğer sınıfları ise Üsküp'te okudu. Üsküp'te Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro bölümünde dört sene eğitim gördükten sonra Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro bölümünde beş sene sahne dili asistanı olarak çalıştı. Dizi ve film oyuncusu Suzan Akbelge; Makedonca, İngilizce, Almanca, Sırpça dillerini bilmektedir.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

SUZANA AKBELGE HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Payitaht Abdülhamid (Prens Sabahattin 2017-2019)

Balkan Ninnisi

Balkan Is Not Dead

Son Yaz - Balkanlar 1912

Elveda Rumeli

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading