Yandex Metrica

Oğuzhan Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Oğuzhan Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oğuzhan Koç'un şarkıları ve filmleri neler? Oğuzhan Koç'un sevgilisi kimdir?

Kimdir

23.01.2024, 17:58

Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. Bahattin ve Kıymet Koç çiftinin ikinci erkek çocukları olarak dünyaya gelen ünlü isim, 13 Mart 1992 tarihinde yaşanan Erzincan depreminden sonra ailesiyle Bursa'ya taşındı. Müziğe ilgisi olan Oğuzhan Koç, Ali Cengiz Çelenk Korosu'nun sınavlarına girdi ve kazandı. Lisans eğitimi için ise Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümüne başladı ancak bir süre sonra okulunu bırakarak tekrar üniversite sınavın hazırlanma amacıyla İstanbul'a geldi. 1 yıl hazırlandıktan sonra İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü'nü kazandı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN FİLMLERİ VE ŞARKILARI

Çocukluğundan beri sahne sanatlarıyla ilgilenen Oğuzhan Koç, 2007 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye Oyuncuları ekibine katıldı. 2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği Neşeli Hayat filminde oynadı. Ardından söz ve müziği kendisine ait olan "Gül ki Sevgilim" adlı şarkıyı Ferhat Göçer'e verdi ve bu şarkı Göçer'in unutulmaz parçalarından biri oldu. 31 Aralık 2009 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi türündeki yapımda "Domuz Gribi Ol İnşallah" isimli şarkıyı söyledi. 2010 yılında ekibinde olduğu BKM Mutfak oyuncularının yazıp yönettiği Çok Filim Hareketler Bunlar isimli filmde yer aldı ve 17. Kral Müzik Ödülleri'nde filmin müzikleriyle 'En İyi Film Müziği' ödülünü aldı.

Oğuzhan Koç'un müzik alanında çıkış yaptığı Ben Hala Rüyada isimli albümü 2 Aralık 2013'te Esen Müzik etiketiyle satışa sunuldu. 2015 yılında Gülben Ergen'in eşlik ettiği Aşkla Aynı Değil isimli single çıktı.

Oğuzhan Koç 2014 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç'ın "Daha Derine" isimli albümüne "Bu Nasıl Aşk" şarkısını verdi. Aynı zamanda meslektaşı ve arkadaşı İbrahim Büyükak'ın Küçük Esnaf filmi için "Berhudar Olmak Zor" isimli parçayı yaptı.

TV 8 yapımı olan yarışma formatındaki O Ses Çocuklar programının 2. sezonunda jüri koltuğundaydı ve yarışmada birinci oldu.

2016 yılının Nisan ayında Murat Boz'un çıkardığı "Janti" albümünün "Yüzüm Yok" isimli şarkının da sözleri ve bestesi Oğuzhan Koç'a aittir. Daha sonra 7 Ekim 2016 tarihinde Bulutlara Esir Olduk isimli single'ı çıktı ve bu şarkı da dinleyiciler tarafından çok sevildi.

Fırıldak Ailesi isimli Türk yapımı olan animasyon filminde arkadaşları Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte bir karakteri seslendirdi.

En son çıkardığı single'ı olan "Küsme Aşka"nın söz ve bestesi kendisine ait ve şarkının düzenlemesini Ozan Çolakoğlu yaptı. Klibin yönetmeni ise Bedran Güzel'dir. Klipte Oğuzhan Koç'a "Sinan Tuzcu, İrem Sak, Şahin Irmak, Begüm Birgören, Eren Hacısalihoğlu, Serkan Şenalp, Alina Boz ve Dilşad Şimşek" gibi ünlü isimler eşlik etti. 7 Nisan 2017'de dijital platformlarda yayınlanan şarkı, ilk yayınlandığı gün youtube'da 17 saatte 1 milyon izlenmeyi geçerek rekor kırdı.

2013 Yılında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile başladıkları TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam isimli gece şovunu sundu. 7 Temmuz 2017'de vizyona giren Doru isimli çocuk animasyon filminin seslendirme kadrosunda yer aldı.

27 Ekim 2017'de vizyona giren Yol Arkadaşım filminde aynı zamanda filmin senaristi olan İbrahim Büyükak ile başrolde yer aldı ve filmde Onur Güzel karakterine hayat verdi.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Müzik dünyasının sevilen ismi Oğuzhan Koç uzun süre oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşadı. İkili aşklarını sonlandırdıktan sonra uzun süre kimseyle anılmayan Oğuzhan Koç, oyuncu Demet Özdemir ile anılmaya başladı. İkili ilişkilerini doğruladı ve bir süredir mutluluk pozlarını sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşıyor.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN FİLMLERİ

2009 Neşeli Hayat

2010 Çok Filim Hareketler Bunlar

2017 Yol Arkadaşım

2018 Yol Arkadaşım 2

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN DİZİLERİ

2015 Bana Baba Dedi

2018 Jet Sosyete

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN PROGRAMLARI

2013-2017 3 Adam

2014-2015 O Ses Çocuklar

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN KOÇ'UN ALBÜMLERİ

2013 Ben Hala Rüyada

2020 Ev

2015 Aşkla Aynı Değil

2016 Bulutlara Esir Olduk

2017 Küsme Aşka

2017 Aşinayız

2018 Beni İyi Sanıyorlar

2018 Takdir-i İlahi

2019 Sükut-u Hayal

2020 Kendime Sardım

2020 Heyecandan

2020 Küskün

2021 Hepsi Geçiyor

2021 Bence de Zor

2006 S/he Berlin (Kısa Film)

2010 Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema filmi) - Söz & Beste

2016 Küçük Esnaf (Sinema filmi) - Söz & Beste

2017 Yol Arkadaşım (Sinema filmi)

2018 Yol Arkadaşım 2 (Sinema filmi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading