Yandex Metrica

Sitede Ara

MasterChef 2021 yarışmacıları kimler?

MasterChef 2021 yarışmacıları kimler?

Jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın üstlendiği Masterchef Türkiye yarışmasının 2021 kadrosu izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki MasterChef 2021 kadrosunda kimler var?

Kimdir

05.05.2024, 17:02

TV8 ekranlarının büyük bir ilgi ile izlenen yarışması MasterChef 2021 başladı. Uzun süren elemelerin ardından 16 kişilik ana kadro belirlendi. MasterChef'in hayranları tarafından 2021 ana kadrosunda kimlerin olduğu merak ediliyor. Peki MasterChef ana kadroda kimler var? MasterChef'te ilk elenen yarışmacı kim oldu? MasterChef ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında.

MASTERCHEF ANA KADRODA KİMLER VAR?

MasterChef 2021 yarışmacıları uzun süren bir eleme aşaması sonrasında belli oldu. 16 kişiden oluşan ana kadro için yarışmacılar zorlu etaplarda yarıştı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılardan 16’sı, MasterChef 2021 sezonunun şampiyonu olabilmek için büyük bir savaş verecek. İşte MasterChef 2021 kadrosunda olan isimler:

Fatma Polat
Milhan Erdem
Dilara Başaran
İbrahim Cingözler
Tunahan Ak
Şükrü Özsarı
Hamza Mercimek
Burcu Önal
Görkem Demiral
Hasan Biltekin
Tahsin Küçük
Eren Kaşıkçı
Mert Yılmaz
Safanur Bol
Emre Büber
Sergen Özen

Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF İLK ELENEN KİM OLDU?

MasterChef'in 29 Ağustos akşamı yayınlanan ilk eleme bölümünde 6 yarışmacı kıyasıya mücadele verdi. Potadaki yarışmacılar Danilo Şef'in imza tabağını hazırladı. Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur potadan çıkabilmek için büyük bir savaş verdi. Tunahan, Safanur, Burcu eleme potasından kurtulurken, Tahsin, Hamza ve Görkem son üçlüye kaldı. Aralarından elenen isim ise Görkem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading