Yandex Metrica

Didem Taslan kimdir, kaç yaşında? Didem Taslan oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Didem Taslan kimdir, kaç yaşında? Didem Taslan oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Didem Taslan gündemde yerini aldı. Bir dönem güzellik yarışmalarında dereceler alan Didem Taslan, kariyerine oyunculuk ile devam etti. En son Yasak Elma dizisinde oynayan Didem Taslan'ın hayatı merak ediliyor. Peki Didem Taslan kimdir, kaç yaşında? Didem Taslan oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Kimdir

26.04.2024, 20:16

Bir dönem güzellik yarışmalarında derece yapan Didem Taslan gündemde yerini aldı. Didem Taslan kariyerini oyunculuk alanında sürdürdü. En son FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Didem Taslan hakkında detaylar araştırılıyor. Peki Didem Taslan kimdir, kaç yaşında? Didem Taslan oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi etti? Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi... Haberi Görüntüle

DİDEM TASLAN KİMDİR?

Didem Taslan, 1 Nisan 1974 tarihinde Mersin'de doğdu. Miss Blendax 1992 İzmir Fuar Güzeli seçilen Didem Taslan, 1994 yılında da Türkiye ikinci güzeli oldu. Hemen sonra Bahama'da yapılan Calender Girl Yarışması'nda Taslan, Miss April seçildi.

Didem Taslan, modellik ve mankenliğin dışında dizi ve sinema filmlerinde de oynadı. 2008-2009 seneleri arasında başrollerinde Necati Şaşmaz'ın bulunduğu Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide iki sezon boyunca Gürkan Uygun'un can verdiği Memati Baş isimli karakterin sevgilisi olarak bilinen Gamze Güneş rolünü canlandırdı.

Didem Taslan, 2013 senesinde Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide 137. bölüm sonrasında Neşe isimli karaktere canlandırdı. Dizide Songül Öden ile birlikte Deniz Uğur, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar ve Özge Özder ile beraber oynadı.

Didem Taslan, 2013 yılında başrollerini Timur Acar ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Bebek İşi isimli dizide Ayşenil Şamlıoğlu'nun dışında Nevra Serezli, Bora Akkaş ve Murat Akkoyunlu ile beraber rol aldı.

Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi etti? Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi... Haberi Görüntüle

DİDEM TASLAN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

1993        Bizim Mahalle    Didem    Dizi
1997        Böyle mi Olacaktı Seray    Dizi
1998        Marziye        Elif    Dizi
1998        Mavi Düşler    Sevgi    Dizi
1999        Yıkılmadım    Derya    Dizi
2000        Üç Kadın 2    Berna    Film
2001        Cinlerle Periler    Dizi
2001        Yeni Hayat    Burçin    Dizi
2002        Kınalı Kar    Didem    Dizi
2004        Melekler Adası    Ayşe    Dizi
2008-2009    Kurtlar Vadisi Pusu    Gamze Güneş    Dizi
2008        Para=Dolar    Kardelen    Film
2013        Umutsuz Ev Kadınları    Neşe    Dizi
2013        Bebek İşi    Alev    Dizi
2018        Yasak Elma    Azra    Dizi
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading