Yandex Metrica

Sitede Ara

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Sena Erol yeniden mi yarışacak? Sena Erol'a hatalı soru mu soruldu?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Sena Erol yeniden mi yarışacak? Sena Erol'a hatalı soru mu soruldu?

Sena Erol kimdir? ATV ekranlarınının sevilen bilgi yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de hatalı soru mu soruldu? Yarışmaya erkenden elenen Sena Erol'a sorulan sorunun hatalı olduğu pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından dile getirildi. Peki Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Sena Erol yeniden mi yarışacak?

Genel

31.01.2024, 21:31

Önceki akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de Sena Erol isimli yarışmacıya sorulan soru sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı sorunun hatalı olduğunu sorunun cevabının farklı olduğunu belirtti. Sena Erol'un yeniden yarışmaya katılması gerektiği belirtildi. 

Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte asılı halde bulundu! Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte... Haberi Görüntüle

SENA EROL KİMDİR?

Sena Erol 24 Yaşında. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşıyor. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi olan Sena Erol özel bir şirketin hukuk departmanında stajyer olarak görev yapıyor. Genç yarışmadı 5 bin TL'lik ödülle yarışmadan ayrıldı. 

sena_erol_kimdir.webp

Milyonlarca memurun beklediği çalışma için harekete geçildi: Sicil affı geliyor! Milyonlarca memurun beklediği çalışma için harekete geçildi: Sicil affı geliyor! Haberi Görüntüle

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA HATALI SORU 

"Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir?" sorusu genç yarışmacıya soruldu. Yarışmacı 102 yanıtını verdi ancak sorunun doğru yanıtı ise 103 olarak açıklandı.  Birçok kullanıcı "Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayının" "-987" olduğunu söyleyerek sorunun yanlış olduğunu belirtti. Yarışamcının yeniden yarışması gerektiği dile getirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading