Yandex Metrica

Kasımpaşa, Ekvadorlu stoperi kadrosuna kattı! Jackson Porozo transferi tamamlandı

Kasımpaşa, Ekvadorlu stoperi kadrosuna kattı! Jackson Porozo transferi tamamlandı

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'de güçlü bir savunma oyuncusu olan Ekvadorlu stoper Jackson Porozo'yu renklerine kattı. Porozo'nun transferi için Troyes'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Spor

24.02.2024, 20:21

Süper Lig ekibi Kasımpaşa, savunma hattını güçlendirmek adına Ekvadorlu stoper Jackson Porozo'yu transfer etti. Kasımpaşa'dan yapılan resmi açıklamada, Jackson Porozo'nun Turgay Ciner Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Amedspor'dan transfer açıklaması: Younes Belhanda geliyor mu? Amedspor'dan transfer açıklaması: Younes Belhanda geliyor mu? Haberi Görüntüle

BONSERVİS BEDELİ

Ekvadorlu stoper Jackson Porozo, daha önce Fransız ekibi Troyes'te forma giyiyordu ve bonservisi bu kulüpte bulunuyordu. Kasımpaşa'nın, Porozo transferi için Troyes'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödediği ifade edildi.

Kasımpaşa, Jackson Porozo'nun güçlü savunma yetenekleri ile takımına katkı sağlamayı hedefliyor. Porozo'nun transferi, Süper Lig'deki rekabeti daha da artırarak takımın defansif gücünü artırmayı amaçlıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading