Yandex Metrica

Sitede Ara

Kartal buz tuttu! Kötü gidişat devam ediyor: Beşiktaş Sivas deplasmanında yokları oynadı:

Kartal buz tuttu! Kötü gidişat devam ediyor: Beşiktaş Sivas deplasmanında yokları oynadı:

Beşiktaş'ta kötü gidişat bir türlü son bulmuyor! Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Siyah beyazlı ekipte 3 puan hasreti 3 maça çıktı.

Spor

29.01.2024, 09:16

Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor'un konuğu olan siyah beyazlı ekip, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacan mücadelede Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeni hocasıyla ivme yakalamak isteyen Beşiktaş'ta 3 puan hasreti 3 maça çıktı.

Psişiğin son 3 tahmini tutmuştu: Şampiyonlar Ligi'ni seneye Galatasaray kazanacak Psişiğin son 3 tahmini tutmuştu: Şampiyonlar Ligi'ni seneye Galatasaray kazanacak Haberi Görüntüle

GOL ERKEN GELDİ

Sivasspor'un etkili atakları ilk dakikalarda meyvelerini verdi. Dakikalar henüz 6'yı gösterirken, Omar Colley'e baskı yapan Manaj topu kaptı ve Beşiktaş ceza sahasına hareketlendi. Manaj ceza sahasından şutunu çekti ve Zaynutdinov'a çarparak yön değiştirdi. Topa hamle yapan Ersin meşin yuvarlağa hakim olamadı ve Sivasspor 1-0 öne geçti.

Arda Turan'dan transfer bombası! Eyüpspor'a 2 dev yıldız Arda Turan'dan transfer bombası! Eyüpspor'a 2 dev yıldız Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TARAFTARI SOĞUK HAVAYA RAĞMEN YALNIZ BIRAKMADI

Soğuk havaya aldırış etmeyen Beşiktaş taraftarı Sivas 4 Eylül stadyumundaki kendilerine ayrılan alanı doldurdu. Maç öncesi ise Beşiktaş tribünü ısınma esnasında futbolcularına tezahüratlarla destek oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar, müsabaka başladığında da tezahüratlarına devam etti.

Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti Inter'in Hakan'ı! Resmen kulübü fethetti Haberi Görüntüle

SKOR ÜRETMEKTE ZORLUK ÇEKİYOR

3 puan hasretinin yanında Beşiktaş son 3 maçtır rakip fileleri de havalandıramadı. Siyah-Beyazlılar ligde son olarak oynadığı Pendikspor ve Adana Demirspor karşılaşmalarının ardından bu mücadelede gol sevinci yaşayamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Loading