Yandex Metrica

Kara kış bitti! Meteoroloji tarih verdi: Ülke genelinde sıcaklıklar artacak! İşte 22-28 Şubat Hava durumu...

Kara kış bitti! Meteoroloji tarih verdi: Ülke genelinde sıcaklıklar artacak! İşte 22-28 Şubat Hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüpü 22-28 Şubat tarihleri arası hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, hava sıcaklıkları yarından itibaren batı bölgelerde başlayarak önümüzdeki 5 gün 4 ila 10 derece artarak yurdu etkisi altına alacak. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzeri çıkması beklenirken Doğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde bazı iller için sağanak yapış uyarısı yapıldı.

Gündem

25.02.2024, 21:12

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, bugün yurt genelinde parçalı ve bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu'unun güney ve doğusu Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop çevrelerinin yağışlı geçeceği değerlendiriliyor.

19 Mayıs İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İstanbul'da konser ve etkinlikler nerede? 19 Mayıs İstanbul ücretsiz konserler 2024 | İstanbul'da konser ve... Haberi Görüntüle

YAĞIŞLAR SADECE

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak: Plan-S yörüngeye 4 uydu daha gönderiyor Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak: Plan-S yörüngeye 4 uydu daha gönderiyor Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR

Hava sıcaklıkları yarından itibaren batı bölgelerde başlayarak önümüzdeki 5 gün 4 ila 10 derece artarak yurdu etkisi altına alması bekleniyor. 

Cevdet Yılmaz, öğretmene şiddetle ilgili yasal düzenlemenin detaylarını açıkladı: Doğrudan tutuklama olacak! Cevdet Yılmaz, öğretmene şiddetle ilgili yasal düzenlemenin detaylarını açıkladı: Doğrudan... Haberi Görüntüle

4 İLA 10 DERECE

Hafta sonu ve yeni haftada Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi hariç yurdun kalan tüm kesimlerinde hava sıcaklıklarının 4 ila 10 derece artması bekleniyor.

Önümüzdeki 5 gün hava sıcaklıkları, İstanbul'da 17, İzmir'de 20, Ankara'da 16, Antalya'da 21, Samsun'da 14 Diyarbakır'da 15, Adana'da 23 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading