Yandex Metrica

Sitede Ara

Kadem Ekşi duyurdu! Maltepe'de ilkokulların temizliği için her okula temizlik malzemesi ve 2 görevli tahsis edilecek!

Kadem Ekşi duyurdu! Maltepe'de ilkokulların temizliği için her okula temizlik malzemesi ve 2 görevli tahsis edilecek!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Maltepelileri mutlu edecek, Maltepelileri hizmet ile buluşturacak projelerini açıklamaya devam ediyor. Kadem Ekşi'den gelen son müjdeli haberde, Maltepe'deki ilkokulların temizliği için her okula temizlik malzemesi ve 2 temizlik görevlisi tahsis edileceği açıklandı.  

Politika

15.04.2024, 16:48

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepelileri ''Gerçek hizmet'' ile buluşturmak için kollarını sıvadı. Kadem Ekşi, Maltepe'nin her bir caddesinde, sokağında Maltepeliler ile bir araya gelerek, Maltepelilerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Maltepeliler tarafından sevilen AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, neredeyse her gün yeni bir hizmetini açıklamaya devam ediyor.

Güçlü ve bilinçli kadrosu ile Maltepelilere bugüne kadar görmedikleri hizmetleri göstereceklerini belirten Kadem Ekşi'ye Maltepeliler büyük sevgi duymaya başladı. Halk ile iç içe olan, güleryüzlü bir başkan istediklerini belirten Maltepe halkı, Kadem Ekşi ile birlikte aradıkları ''Başkan''ı bulduklarını ifade ettiler.

Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim daha talip çıktı! Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim... Haberi Görüntüle

İLKOKULLARIN TEMİZLİĞİ İÇİN HER OKULA TEMİZLİK MALZEMESİ VE 2 GÖREVLİ TAHSİS EDİLECEK!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, sosyal medya hesabı X üzerinden paylaştığı bir gönderide, yeni müjdeli haberini duyurdu.

Kadem Ekşi'nin sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;

''Maltepeli kadınlar, çalışan anneler ve evlatlarımız için çok iş yapacağız.

Kreşler, spor salonları ve kadın emeği pazarını biliyorsunuz artık.

Bir haber daha vereyim. 

İlkokullarımızın temizliği için her okula temizlik malzemesi ve 2 görevli tahsis ediyoruz.''

DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de hep ittifak içinde olan iki partiyiz! DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de... Haberi Görüntüle

MALTEPELİLERİN UMUTLARI KADEM EKŞİ İLE TEKRARDAN CANLANDI!

Maltepe'dek ilkokulların temizli için her okula temizlik malzemesi ve 2 temizlik görevlisi tahsis edeceklerini duyuran AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Maltepelilerin ''Çevre kirliliği'' ile uğraştığı dönemden, ''Hijyen'' dönemine geçilecek olması, Maltepe'de yaşayan vatandaşların umutlarını tekrardan yeşertti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Loading